L’Ajuntament impulsa "Comparteix cotxe"

Posted on Updated on

L’Ajuntament d’Alfarràs ha endegat una nova iniciativa, Comparteix Cotxe, amb l’objectiu de “fomentar un ús més racional i econòmic del vehícle privat”.

Des del passat 4 de març, la Regidoria de Medi Ambient s’ofereix a posar en contacte persones que, per motius de feina o d’estudis, han de viatjar diàriament a Lleida per tal de compartir els seus vehicles i les despeses.

Per gaudir d’aquest servei, l’Ajuntament anima als interessats a enviar les seves dades a tecnicesports@ajuntamentalfarras.cat o a presentar-les a les seves oficines per tal de posar-los en contacte (sense responsabilitzar-se de la naturalesa de la seva relació o de l’organització) amb altres persones que hagin realitzat peticions.

Aquesta nova proposta de l’Ajuntament ofereix el mateix servei que altres localitats estan intentant tirar endavant, com succeeix a Almenar, segons fonts properes al Grup de Joves. De fet, d’aquesta idea també parteixen algunes noves xarxes socials sorgides recentment i que estan gaudint de força èxit. N’és un exemple Bla Bla Car, una web que actua com a intermediària entre usuaris que deixen constància dels trajectes que realitzaran amb cotxe i que voldrien compartir amb interessats per tal de dividir les despeses. Albert Badia, un jove usuari d’Almenar afirma al respecte: “He utilitzat aquest sistema en un parell d’ocasions i la meva experiència no podria haver estat més satisfactoria… La gent amb la que m’he trobat per ara… genial, amb molta conversa i, a més, abarateixes el viatge”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s