L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs premien a Jaume Arnó

Posted on Updated on

L’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs va celebrar la pasada nit el seu sopar anual introduint una nova proposta: l’entrega d’un premi a l’empresari més innovador. El primer guardonat fou Jaume Arnó, propietari del celler La Gravera.

Web de La Gravera
Web de La Gravera

L’emprenedora organització continua posant en marxa nous suggeriments.  Aquesta vegada ha sorprès amb la instauració d’un reconeixement als empresaris que introdueixen millores en els seus negocis. Per ara, l’Associació l’ha atorgat a Jaume Arnó valorant als seus esforços per tirar endavant el cèlebre celler La Gravera, productor de reconeguts vins, a Alfarràs, oferint llocs de treball a els seus habitants, a més de per les seves aportacions al coneixença del poble. Tot i que en aquesta primera edició el premiat va rebre una escultura de l’artista alfarrassenca Marta Fabra Soto, els propers  el anys la figurà vindrà acompanyada de 1000 euros.

Els 60 assistents van gaudir d’un sopar preparat pel restaurant La Barretina i durant la vetllada a La Gravera van degustar vins d’aquest celler. Entre els convidats figurava la delegada de comerç i turisme i el delegat de treball de Lleida, que es van endur com a agraiment a la seva assitença una capsa de vins. A més, l’alcalde, el sr. Kleber Esteve Ramells, qui va animar l’event amb un discurs que empenyia als empresaris a lluitar per sortir d’aquesta difícil etapa i recordant la importància del comerç a Alfarràs.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s