Alfarràs dóna la campanada al rebre el 2012

Posted on Updated on

Alfarràs va donar la benvinguda al 2012 en una exitosa festa que reunia adults de totes les edats. Superant les expectatives, al voltant de 250 assistents van prendre el raïm al pavelló poliesportiu. 


L’associació de Joves d’Alfarràs amb la col·laboració de l’Ajuntament va planejar una vetllada d’allò més divertida enfocada per primer cop també al jovent del poble. Toni Vaca, cooperador, recalca l’alta participació: “Per ser el primer any que muntàvem nosaltres el cap d’any i el poc temps que vam tenir, no ens esperàvem ni molt menys l’èxit que va tenir. La gent va confiar en nosaltres i tothom va posar de la seva part a l’hora d’organitzar la festa i a l’hora de gaudir-la.”

Pels preus de 12 o 15 euros, depenent de la compra anticipada o a taquilla, van disposar d’una consumició, el cotilló i el ressopó al so d’una discomòbil que de les campanades, projectades en una pantalla, a les 8h va ficar tot tipus de música. A més, 50 concurrents van sopar al pavelló per 60 euros, que incloien l’entrada i un menú amb tres plats a escollir. 

Deixa un comentari