Nova junta contra el deteriorament del vell cinema

Posted on Updated on

S’ha creat a Alfarràs una junta provisional dedicada a la rehabilitació de l’edifici de l’antic cinema, un gran local desaprofitat i en molt mal estat situat a l’avinguda de Catalunya nº22, just al costat de l’església. L’objectiu de la comissió és un acord de cessió entre el Bisbat de Lleida i l’Ajuntament davant la major facilitat d’aquest últim per obtenir subvencions encarades a l’obra. 

La primera reunió va tenir lloc el passat dimarts 8 i avui els membres es tornaran a trobar per tractar els avenços que s’han aconseguit. La junta afirma haver-se posat ja en contacte amb l’arquitecte que treballaria en les reformes en cas d’acord i també amb les institucions implicades.

El recinte en qüestió pertany actualment a la parròquia i comprèn la sala de cinema amb amfiteatre. A més, disposa de dues espaioses estances polivalents i un gran hall que es van utilitzar, entre moltes altres funcions, per activitats orientades als més petits, com els festivals de ball. El cinema va deixar de funcionar fa set anys aproximadament a causa de la baixa assistència. Malgrat tot, avui dia Alfarràs comença una lluita per evitar la davallada d’un espai que durant molt de temps va regalar somriures i dolces tardes de diumenge. 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s