Els empresaris d’Alfarràs s’agreguen a Facebook

Posted on Updated on

L’Associació de Comerciants i Empresaris i l’Ajuntament d’Alfarràs van obtenir un èxit aclaparador amb la xerrada sobre xarxes socials que tingué lloc el dijous 10 a la Casa de la Vila. Els assistents van quedar satisfets fins al punt de demanar l’organització d’una lliçó pràctica. 

El Curs sobre Xarxes Socials per a PIMEs l’impartí USE-IT. Aquesta és una nova empresa sorgida per oferir assistència a les seves empreses client en entorns web per tal d’exprimir al màxim les possibilitats de les noves tecnologies. La xerrada va obtenir un gran aforament que va estudiar suports com Facebook, Twitter o LinkedIn. A més, les tres amenes hores que va durar van fer sorgir l’interès dels oients fins al punt de proposar la planificació d’una classe pràctica. Consistiria en introduir als comerciants en les xarxes: ensenyar una manera senzilla de mostrar els seus productes i els seus preus als clients escollits mitjançant internet. 

La reunió va comptar amb més de trenta assistents, tot un èxit tenint presents els aproximadament quinze participants d’actes anteriors. Finalment, l’èxit de la vetllada es va guarnir amb un entremès servit durant la mitja part i un sopar on es van tastar vins de cellers locals com Lagravera.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s