L’alcalde enumera millores per Alfarràs

Posted on Updated on

L’actual alcalde, el Sr. Kleber Esteve Ramells (PSC), va mostrar en una entrevista una apretada agenda de projectes pel poble d’Alfarràs, entre els quals destaquen diverses reformes urbanístiques i el foment del comerç. 


Responent amablement a les meves preguntes, el Sr. Esteve va explicar en una trobada, que tingué lloc a l’ajuntament el passat divendres, alguns dels plans previstos. Hi destaquen l’acabament del passeig d’Andaní i la construcció d’una zona enjardinada en un extrem del Carrer nou, davant l’antiga fàbrica Mitasa, idea prorrogada per sis mesos i en projecte de licitud. 


A més, s’han coordinat juntament amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Alfarràs xerrades que tracten l’aplicació de les xarxes socials al comerç i també sobre coaching: “Tenim un potencial comercial molt fort i s’ha de motivar i donar una empenta per fer les coses en positiu.”


D’altra banda, l’alcalde va esmentar també l’esforç per crear una marca de préssec que reculli productors del poble i de les rodalies per aconseguir un impacte major en el mercat, proposta que va defensar en la passada Fira del Préssec. Aquesta celebració, desenvolupada exitosament els passats 24 i 25 de setembre, és un dels fruits del treball d’aquest govern de la vila, ja que va donar cabuda al doble d’assistents que passades edicions. 


Cal esperar que l’esforç i les ganes que els socialistes estan demostrant a nivell local es reflecteixin també nacionalment en cas d’una victòria del PSOE al 20-N. En aquest context, el Sr. Esteve va donar a conèixer la seva confiança en l’èlit del partit i no va voler anticipar fets davant una insinuació dels rumors sobre un triomf dels populars: “Portem un senyor candidat, Alfredo Pérez Rubalcaba, que pot fer un gran paper… Primer hem de votar, no podem anticipar fets.”

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s